Ga direct naar inhoud

Beesafe

De BeeSafe app voorziet in deze gekke tijd op een veilige manier in de behoefte aan sociale contacten, structuur en non-verbale communicatie op kantoor. Door de privacyvriendelijke app is er snel, eenvoudig en actueel inzicht in het aantal medewerkers in jouw “beehive”.

COVID-19 legt druk op sociaal contact en bedrijfscultuur

Sociaal contact, oprechte interesse in elkaar en collega’s spreken en zien is een belangrijk onderdeel van de cultuur binnen Handpicked Agencies. Vanuit die behoefte speelde al vrij snel de gedachte om een oplossing te bedenken die ervoor zorgt dat collega’s op een gemakkelijke en veilige manier weer naar kantoor konden wanneer de regels van het RIVM het toe lieten. Criteria voor de oplossing:​ er mogen niet te veel mensen tegelijkertijd op kantoor zijn; mensen moeten ruim uit elkaar kunnen zitten; en niet voor niets naar kantoor komen (omdat er geen plekken meer beschikbaar zijn); de oplossing moet gemakkelijk in gebruik zijn; de oplossing moet geen extra administratieve werkzaamheden met zich meebrengen.

BeeSafe beschikbaar voor iedere organisatie

Na deze pilot realiseerden we ons dat Handpicked Agencies niet de enige organisatie is die deze behoefte heeft. Daarom besloten we deze ideale oplossing samen in de markt te zetten en toepasbaar te maken voor elke organisatie en elk kantoor. Via een aparte BeeSafe webapplicatie voor beheer kunnen organisaties alles gemakkelijk zelf beheren en naar eigen wens instellen. Bij een eventuele corona-uitbraak kunnen beheerders de namen van aanwezigen inzien, zodat goed onderzocht kan worden wie er wanneer op kantoor was om deze personen te waarschuwen. Bekijk hier de mogelijkheden van BeeSafe voor jouw organisatie.

Ook veilig op kantoor werken?

Neem contact met ons op.


 • Samen met jou ontwikkelen we de beste mobiele apps. Al meer dan 16 jaar creëren we innovatieve apps voor smartphones, wearables, auto's. En daar worden wij blij van. Benieuwd naar ons werk?
 • Bekijk onze cases
 • Dutch Digital Agencies
 • Kom langs op ons HQ voor een kop koffie.
 • Reduitlaan 29, 4814DC Breda
 • (076) 204 3212
  info@unlockagency.nl
 • Onze locaties
 • Breda (HQ) Reduitlaan 29, 4814 DC
  Eindhoven - Torenallee 3, 5617 BA
  Rotterdam - Hofplein 19, 3032 AC
Locatie