Ga direct naar inhoud

XXImo

Reizen met de Milo app van XXImo is zakelijk reizen zonder gedoe. Want alles wat je als reiziger nodig hebt onderweg, is te regelen in de app.

Zakelijk reizen zonder gedoe

Heb je medewerkers die vaak onderweg zijn? Of regelmatig op reis moeten naar het buitenland? Dan komt daar behoorlijk wat administratie bij kijken voor jou als werkgever. Met Mobiliteitsbedrijf XXImo ontwikkelden we hiervoor de oplossing: de Milo app.

XXImo wil het zakelijke reizigers zo gemakkelijk mogelijk maken. Maar werkgevers ook. Om dit te bereiken, zijn we al even onderweg samen. Sinds 2016 om precies te zijn. Het is een mooie reis vol innovatieve ontwikkelingen. De eerste versie van de app die we ontwikkelden was gemaakt om zakelijke reizigers met een XXImo reispas administratief te ondersteunen. Onder andere door ze overzicht te bieden in reisgegevens, transacties, administratie en mobiliteitsbudgetten. Voor werkgevers bood de app inzicht in het mobiliteitsverbruik. Inmiddels is de Milo app uitgegroeid tot een mobiliteitsapp waarin reizigers echt álles kunnen regelen. Je leest het hieronder, we overdrijven niet.

Nieuwe routes uitstippelen: Milo 2.0

XXImo blijft als Nederlandse pionier in mobiliteitsoplossingen in beweging. En wij reizen graag mee in dit avontuur. Samen stippelen we nieuwe routes uit en blijven we op basis van klantonderzoeken de gebruikerservaring verder verbeteren. En ook nieuwe mogelijkheden toevoegen. Zo heeft de laatste versie, Milo 2.0. een volledig redesign gekregen. En is onder andere het onboardingsproces sneller en makkelijker te doorlopen. 

Ondertussen kijken we trots toe hoe de app al door zoveel organisaties in gebruik genomen is. Bij grote organisaties als Unilever en de landelijke politie bijvoorbeeld, zijn er veel medewerkers die blij gebruik van maken van de Milo app. 

DIA Nominatie

De XXImo case ontving een Dutch Interactive Award nominatie in de categorie Service. Mooi natuurlijk, erkenning voor de vernieuwende mogelijkheden in de mobiliteitsbranche.

Meer weten over dit project?

Ik praat je graag bij onder het genot van een kop koffie.


 • Samen met jou ontwikkelen we de beste mobiele apps. Al meer dan 16 jaar creëren we innovatieve apps voor smartphones, wearables, auto's. En daar worden wij blij van. Benieuwd naar ons werk?
 • Bekijk onze cases
 • Dutch Digital Agencies
 • Kom langs op ons HQ voor een kop koffie.
 • Reduitlaan 29, 4814DC Breda
 • (076) 204 3212
  info@unlockagency.nl
 • Onze locaties
 • Breda (HQ) Reduitlaan 29, 4814 DC
  Eindhoven - Torenallee 3, 5617 BA
  Rotterdam - Hofplein 19, 3032 AC
Locatie